test

👇 αklını özgür вırαk / çєmвєrín dışınα çık! 👉

05/12/2018

Gelecek şimdiden planlanmıştı

"Su ölümcül bir silahtır. 2040 yılına kadar su kaynakları tükenecek olan Orta Doğu'da Fırat ve Dicle’nin kaynağı Türkiye hedef ülke haline gelecek. O tarihe kadar parçalanmış Orta doğu coğrafyasında oluşturulacak mikro köle devletler savaş ilan edecekler. Belki Türkiye’yle baş edecek güçleri olmayacak ama susuzluktan ölmek yerine savaşmayı tercih edecekler.

Türkiye’deki barajlara füze saldırıları gerçekleştirecekler. Birleşip yapacakları saldırı sonunda başarısız olacaklarını biliyoruz fakat sonunda biz devreye gireceğiz.”. ..

Yüzünde sinsi bir gülümseme belirmişti John Bassinger'in, “Bir tarafta bor ve toryum madenleri, diğer tarafta hayati öneme sahip su. Tam seksen yıldır Türkiye'ye nefes bile aldırmamışlardı. Önce dış yardımlarla göbekten bağlamışlardı, sonra siyasi, dini ve etnik kimliklerin ayrışması için var güçleriyle çalışmışlardı. Ülke içinden satın aldıkları insanların sayısı binlerle ifade ediliyordu. Yine de dayanmıştı Türkiye; asıl şaşırtıcı olan da buydu zaten. .. Tek çekindikleri konu Türkiye’nin, Rusya, İran ve Çin’le birlikte hareket etmeye doğru evrilen çizgisiydi. Bu ülkelerin aralarına Hindistan ve Endonezya, Filipinler gibi ülkeleri almaları ABD adına bir felaket olurdu... Hızla yol almaya çalıştıkları yapay zekayla yönetilen tek dünya devletinin önündeki en büyük engel ulusal bütünlüğünü koruyan ülkelerdi. 1960 yılından beri adım adım uygulanan planın son parçası ”Kaos," teorisiydi. Obama döneminde tam anlamıyla hayata geçirilmiş, Trump'la da artarak devam ediyordu. Aslında destekledikleri gruplar ve ülkeler dahil bölgesel savaşların kazananı olmamalıydı. Hiç bitmeyen kanlı savaşlar, bölgesel karışıklıklar planlarına bir adım daha yaklaştırıyordu onları. Terörün her türlüsüne destek vermeleri boşuna değildi; pes eden insanların sadece yaşamak uğruna, can güvenliğine dayalı yeni dünya düzenine ”Evet" demeleri çok kolay olacaktı.

Gelecek şimdiden planlanmıştı yedi büyük aile tarafından.

Yakında tüm ülkelerde uygulanmaya başlanacak olan çipli kimlikler uydular tarafından takip edilebiliyordu. Gelecekte kimlikler de olmayacaktı. İnsanların boyun bölgelerinin sağ tarafındaki yumuşak dokuya yerleştirilecek çiplerle tüm hayatları kontrol altına alınacaktı. Para insanın kendisi olacaktı. Tüm para birimleri kaldırılarak, kredi sistemi uygulanacaktı. Tarayıcının önünden geçmeleri yetecekti ödeme yapmak için. Çip kişiye ait olduğu için çalınamayacak ve taklit edilemeyecekti. Hastalıkları, Vücut fonksiyonları anında kayıtlara geçecek, attıkları her adım, ilişkileri, tuvaletlerde bile neler yaptıkları bilinecekti. Kredinin kesilmesi o insanın sonu olacaktı. Ekmek bile alamaz duruma düşerek, açlıktan öleceklerdi. İnsanların köleleştirildiği, beyaz efendilerin hakim olduğu korku imparatorluğu dünyanın kalan son zenginliklerini de tükettikten sonra, başka gezegenlere açılım başlayacaktı. Tabi ki sadece seçilmiş beyaz efendiler ve aileleri için. .. ABD'li Evangelistler için kendi halkı dahil insan yaşamının bir önemi yoktu. 2014 yılında medyaya sızdırılan raporlara göre ABD, kendi halkı üzerinde son elli yılda atmış binden fazla gizli deney yapmış bir ülkeydi. ..

Kod Adı Pegasus - Haluk Özdil
5 Ara 2018 19:11

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

(Yorumlarınız admin onayından sonra yayınlanacaktır!)

En çok okunan