test

👇 αklını özgür вırαk / çєmвєrín dışınα çık! 👉

06/12/2018

Ruh ölümsüz değildir!


Ruhun ölümsüz olduğuna ve ölümsüz bir ruh taşıdığına inanan biçareler! 

v1

Neden hemen şimdi kendinizi öldürüp ölümsüzlüğe kavuşmuyorsunuz? 

Ruhun ölümsüz olduğuna ve ölümsüz bir ruh taşıdığına inanan biçareler! 

v2

Bir de şöyle bir durum daha var :) Spiritualist akıl hocalarınızın iddia ettiği gibi; sonsuz, ölümsüz ve sürekli bir ruh taşıyorsanız, narkozla sizi nasıl bayıltabiliyorlar? -ki bu bayılmaktan öte (tıpkı bir ölü gibi) hiçbir şey hatırlamıyor ve hissetmiyorsunuz. Hadi bunu geçtim, narkoz durumunda iken ruh bizi nerede bekliyor? Hadi bunu da geçtim, ya aşırı narkozdan uyanamayıp ölen insanlara/hayvanlara ne diyeceksiniz?


Hiçbirinin mantıklı bir açıklaması yoktur! Çünkü ölümsüz bir ruh değil, ölümlü bir bilinç taşıyorsunuz, bunu kendinize alıştırsanız iyi olur ;

Ruhun ölümsüz olduğuna ve ölümsüz bir ruh taşıdığına inanan biçareler!

v3

Size göre canlılar sonsuz, ölümsüz ve sürekli bir ruh taşıyorsa, canlılığı bu ruh sağlıyorsa; ani soğutma/şokla dondurulan (öldürülen) ve 3, 6 yada 12 ay sonra bile tekrar diriltilen hayvanlar da neyin nesi oluyor? Ruh da onunla birlikte mi donuyor? Hani ruh ölümsüzdü? Yok eğer donmuyorsa uzun süre donmuş olan bedeni nerede bekliyor?

Defalarca kez söylediğim üzere ruh, cin filan hepsi hikaye. Bilinci kapalı insan, ölü insandır. Ani şoklama ile kendinizi dondurup (bilincinizi geçici olarak kaybettirip), yüz yıl sonra tekrar diriltebilirsiniz. Dini kanıt istiyorsan 2/259 ayetine bak. Bilimsel kanıt istiyorsan tıkla: http://www.bbc.com/turkce/haberler/2016/04/160427_vert_fut_dondurulup_diriltme

Genel anlamda aynı dna'ya sahip insan ırkını temsil ediyor olabiliriz. Bu bakımdan hepimiz aynıyız. Bu durum kelle sayısı ile övünen sömürgeci kapitalist zalimler için bir avantajdır. Ancak, özgürlük ve eşitlik bakımından değerlendirirsek, biz tekiz ve bize verilen tek bir yaşam hakkımız var. Yaşamın uzun yada kısa olması, bilincimizin açık yada kapalı olması ile doğru orantılıdır. Her yönüyle tamamen açık bir bilince sahip insan köle olarak kullanılamaz, uzun yaşamın (hatta ölümsüzlüğün) sırrına vakıf olur. Bilinçsizler ise sadece doğar, büyür (çalışır) ve ölür. (ercan aldan)

6 Ara 2018 20:19 güncellendi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

(Yorumlarınız admin onayından sonra yayınlanacaktır!)

En çok okunan