test

👇 αklını özgür вırαk / çєmвєrín dışınα çık! 👉

10/09/2020

KÖLE KLONLAMA


Diyanet Meali:

13.5 - Eğer şaşacaksan, asıl şaşılacak olan onların, "Biz toprak olunca yeniden mi yaratılacakmışız?" demeleridir. İşte bunlar Rablerini inkâr edenlerdir. İşte onlar boyunlarına demir halkalar vurulanlardır ve işte onlar cehennemliklerdir. Onlar orada ebedî kalacaklardır.

Daha önce sizlere "eğer özgür/elit olma şansınız yok ise cesedinizi yakmanızı" tavsiye etmiştim. Eğer toprağa gömülmeyi kabul ederseniz, hasattan sonra yaratacakları yeni dünya düzeninde, yine sizleri köle olarak kullanacaklarını, bunun için mezarınızdaki cesetlerinizden dna'larınızı kopyalayarak/klonlayarak yeni köle Adem'ler yaratacaklarını söylemiştim. Bir kez köle olunca artık boynundaki o tasmadan sonsuza dek kurtulamıyorsun. Genetik yatkınlık mirası ile (her defasında) köle olup hasat edilen hep sen oluyorsun. Çünkü hiçbir elit kendilerinden olanları asla köle olarak kullanmaz. Dini çevreler de bu yüzden klonlama/kopyalama işine karşı çıkmakta ve baskı uygulamaktadır. Çünkü bu iş halen onların tekelindedir.

Böyle bir şey mümkün değildir, bu bir komplodur diyenler bir kez daha düşünsün. Çünkü hem dini yönden hem de bilim yönünden bunun yapılması mümkündür. (ercan aldan)

https://medium.com/@diamondtema/i̇nsan-ve-hayvan-klonlama-deneyleri-dd2b6b51f972

10 Eyl 2020 20:06 güncellendi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

(Yorumlarınız admin onayından sonra yayınlanacaktır!)

En çok okunan