test

👇 αklını özgür вırαk / çєmвєrín dışınα çık! 👉

11/09/2020

DNA = MİKRO DİSK

DNA = MİKRO DİSK

Ne demiştik? Dna bir harddisktir. Beyin işlemcisi sayesinde buraya kaydedilen tüm özellikleriniz; bilgileriniz, yetenekleriniz ve içgüdüleriniz vs. dna'ya işlenir ve sperm yoluyla sonraki nesillere aktarılır ve siz o nesillerle birlikte yaşamaya devam edersiniz ... Her birimizin kafasında cevapsız binlerce soru olmasının sebebi işte budur. Gördüğümüz anlamsız rüyaların cevabı da budur. Geçmişte atalarımızın yaşadığı olayları bizler de yaşıyoruz ve yaşarken de o anı dejavu olarak hatırlıyoruz ama nerede, ne zaman yaşanmış olduğunu bilemiyoruz.

Dna'mızda geçmiş (belki de milyon) yılların izleri var. Ne var ki sperm yoluyla başka bedene aktarılan dna, yeni bir işlemci (beyin) ile çalışmak zorunda olduğundan 70-80 senede bu yeni ortama adapte olamıyor. Bu yüzden herşeyi %100 hatırlayamıyorsunuz. Eğer hafıza (beyin) ile birlikte dna transferi yapılabilseydi (transfer yapılan kişi) tüm geçmişi hatırlıyor olurdu. Zamanla yeni bir şeyler öğrenince her birimizde bir farkındalık oluşur. Farkındalık oluştukça da kendimizi keşfederiz. Bu eminim hepinizde olmuştur.

İşte bu gerçeğin bilincinde olan Çinliler, sperm bankasına yapılacak olan bağışlarda "komünizme bağlılık" şartı aramışlar. Dna'da = özde ne varsa onu yaşarsınız. Bunun dışına çıktığınızda vicdan devreye girer ve "ben bunu yapmamalıydım" dersiniz. Ya da tam tersi.

İnsanoğlu olarak vahşi bir dna taşıyan prototipler (Adem ve eşi) ile bu dünyaya gönderildiysek mümkün değil sadece iyilerden oluşan bir dünya yaratamayız (-ki durum bu zaten). İyi insan yaratmak için yeni bir dna oluşturmak ve mevcut dna yapısına sahip tüm insanların temizlenmesi şarttır. Geçmişte bunu Nuh tufanı ile denediler ancak kurtulanlarda da aynı genler mevcut olduğundan dünyaya yine kötülük hakim oldu.

https://tr.sputniknews.com/asya/201804061032933010-cin-sperm-bankasi-komunist-parti/

http://www.dijitalx.com/2015/03/10/300-milyar-gb-veri-4-gram-dnaya-sigacak/

https://youtu.be/XnKF_iYCdQ4

/ercan aldan/
11 Eyl 2020 13:13 güncellendi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

(Yorumlarınız admin onayından sonra yayınlanacaktır!)

En çok okunan