test

👇 αklını özgür вırαk / çєmвєrín dışınα çık! 👉

10/09/2020

Yapay Zeka ve Ölümsüzlük

Dna'mızın orjininde çok uzun ömür ve mükemmel bir bağışıklık sistemimiz var. Tanrısal güçlerimiz var ama bilincimiz kapalı/sınırlı olduğu için bunun farkına varamıyoruz. Zorba tanrı insanların tanrı gibi olmasını istemiyordu. Tevrat'ta ne diyordu?

Yaratılış 3.22 Sonra, “Adem iyiyle kötüyü bilmekle bizlerden biri gibi oldu” dedi, “Artık yaşam ağacına uzanıp meyve almasına, yiyip ölümsüz olmasına izin verilmemeli.”

İblis/Yılan/Lucifer adem ve eşine yaratılışın sırlarını paylaştı ve bilinçleri açıldı. Tanrısal güçlerinin farkına vardılar ve bir isyan/savaş başlattılar. Nihayetinde savaşı kaybedip Aden'e sürgün edildiler.

Vahiy 12/7-9 Gökte savaş oldu. Mikail’le melekleri ejderhayla savaştılar. Ejderha kendi melekleriyle birlikte karşı koydu, ama gücü yetmedi. Bu yüzden gökteki yerlerini yitirdiler. Büyük ejderha –İblis ya da Şeytan denen, bütün dünyayı saptıran o eski yılan– melekleriyle birlikte yeryüzüne atıldı.

Bugün bilim, dna'daki bu stop kodonlarını kaldırma çabasında. Yapay zeka ile bu açık kodlu dna'yı entegre etme çalışmaları devam ediyor. Rusya bu proje için milyon dolarlar harcıyor. Kutsal kitaplarda anlatılan tüm hikayeler kabalistik tarzda sembolizm diliyle yazılmıştır. Gerçek hikayeyi öğrenmek için tüm kutsal kitapları, sümer tabletlerini ve bilimsel verileri bir araya getirmelisiniz. (ercan aldan)

https://www.dunyahalleri.com/2045-initiative-olumsuzlugu-amacliyor/

10 Eyl 2020 20:30 güncellendi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

(Yorumlarınız admin onayından sonra yayınlanacaktır!)

En çok okunan