test

👇 αklını özgür вırαk / çєmвєrín dışınα çık! 👉

11/09/2020

TANRILARIN ALTIN ÇAĞI

TANRILARIN ALTIN ÇAĞI

Dünyadaki tüm altınlar, ezelden beri hep gök tanrı/göktengri sisteminin sömürgeci elit krallarına/kraliçelerine ve onların soylarına ait oldu. Günümüzde ise İngiltere (england = angel-land) kral/kraliçesi için stoklanıyor. Annunakilerin; gezegenlerini tamir için altın tozuna ihtiyaç duydukları yalanını ne de güzel yutturdular bize değil mi?

Altın evrensel anamaldır. Ülkeler gider, toplumlar gider, paraları değişir ama altın hep aynı (değerli) kalır. 11 Eylülden sonra 12 ton (belki de daha fazla) altın bu zorbalara aktarıldı. Yakın zamanda bizler de 450 ton altını bunlara emanet vermişiz. Ülke açlıktan kırılırken başka bir ülkeye altın emanet etmek mantıklı ise bu hikayeye biz de inanalım.

https://www.veryansintv.com/ingiltereye-giden-450-ton-altina-ne-oldu/

Yaklaşan hasattan sonra, yeni dünya düzeninde (altın çağda) göktanrıcı zalimlere para değil altın lazım olacak. Bu yüzden dünya genelindeki kıytırık bankaları ile size değersiz kağıt parçalarını vererek altınlarınızı toplamaya devam ediyorlar.

Sıfırlanan dünya sonrası zengin elit kesim, yine zengin olmaya devam edecek, sıradan insanların mezarlarındaki dna'lar kullanılarak yada labaratuvarlarda yapay yollarla fakir/köle bir toplum yaratılacak ve aynı sömürü düzeni yine devam edecektir. İşte bu yüzden "din" ölülerinizi gömmenizi emreder. Çünkü onlar kendi ırklarını köle olarak kullanmazlar.

Eskiden bedensel kölelik ile sağladıkları bu kazanımları şimdilerde paraları (kapitalizm) ile sağlıyorlar. Yani her hâlukarda işler, planladıkları gibi yürüyor ve kazananlar yine onlar olacak!

/ercan aldan/
11 Eyl 2020 11:41 güncellendi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

(Yorumlarınız admin onayından sonra yayınlanacaktır!)

En çok okunan