test

👇 αklını özgür вırαk / çєmвєrín dışınα çık! 👉

13/09/2020

ÇALIŞMAYANIN CANI CEHENNEME (?)

ÇALIŞMAYANIN CANI CEHENNEME

Yaratım konusunda en mantıklı hikaye Sümer tabletlerinde geçen hikaye gibi görünüyor ve gerçek hayata da uyumlu olduğu söylenebilir.

Kur'an; çok çalışan amelelerin cennete gidebileceğini söylüyor :) Yani sistem için daha çok çalışanların ...

Diyanet Meali:
3.136 - İşte onların mükâfatı Rab'leri tarafından bağışlanma ve içinden ırmaklar akan cennetlerdir ki orada ebedî kalacaklardır. Çalışanların mükâfatı ne güzeldir!

Bu ayette geçen "âmilîn" kelimesini "allah yolunda çalışanlar" olarak çevirirler, oysa ki anlamı bildiğimiz amele/çalışan/işçi/köle demektir :)

Sümer ve Mısır zamanında, o çöl sıcaklarında çalıştırılan köleleri hizaya sokmak ve dizginlemek için başka bir cennet/bahçe (ülke/kıta) vadetmek ve onları oraya tayin etmek elbette iyi bir fikirdir ama bu husus çağımıza uygulandığında sisteme daha çok hizmet eden modern köleleri ancak ve ancak para/maaş vererek kandırmakla mümkündür.

Bin yıllar önce sistemin başındaki kral/tanrılara bedenen hizmet ederek altın sunan bu ameleler, şimdilerde bunu modern yöntemlerle yapıyorlar. Zaman, mekan ve insanlar farklı ama yapılan iş aslında aynı. Bu sizce de garip değil mi?

Uzaydan gelip bizi istila edecek olan kertenkele şeklindeki yaratıklar için değil, bizden üst akıl olanlara aktarılacak altınlar için bu yaşam verildi bize. Bu cehenneme katlanırız, çünkü cinsel zevkler kodlanmıştır dna'mıza (yoksa tanrı(lar) porno izlemeyi sevdiği için filan değil yani. Bu sayede ürer ve sistemin devamlılığını sağlarız bilinçsizce ...

Köleler çalışır, onlar yükselir. İnsanlardan yükselmeye layık olanlar, kendilerini hayali tanrı(lar) için paralayanlar değil, onlar için daha fazla çalışanlar olacaktır. Yani Rockefeller, Rothschild'ler, Moorgan'lar, Suud'lar vs. geri kalanlar çöp (ercan aldan)
13 Eyl 2020 20:29

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

(Yorumlarınız admin onayından sonra yayınlanacaktır!)

En çok okunan