test

👇 αklını özgür вırαk / çєmвєrín dışınα çık! 👉

03/01/2019

KIYAMET PLANI Kusursuz işliyor!

KIYAMET PLANI KUSURSUZ İŞLİYOR!

Herşey bir plana göre işliyor. Sizin ne istediğiniz kimsenin umrunda değil. Piramidin tepesindekiler çoktan amaçlarına ulaştılar bile. Yeni hasata ve yeni hayata hazırlar.

21.104 Yazılı kâğıt tomarlarının dürülmesi gibi göğü düreceğimiz günü düşün. Başlangıçta ilk yaratmayı nasıl yaptıysak, -üzerimize aldığımız bir vaad olarak- onu yine yapacağız. Biz bunu muhakkak yapacağız.

Birkaç yıldır (chemtrails ve zombi seneryoları ile) dünya nüfusunu 500 milyona indirme konusunu tartışıyorlar. Bunlar nabız yoklama, tepki ve ilgi ölçme mekanizmalarıdır. Emin olun kendi elitlerinden başka tek bir kişiyi bile sağ bırakmayacaklar. Çünkü daha önce bırakmadılar (ad, semud, medyen, lut vs.). 6000 yıllık sümer tabletlerinde bahsedilen dehşet silahları (yada benzerleri) ile istedikleri yerleri yerle bir edebiliyorlar (http://www.internethaber.com/haarp-projesi-nedir-deprem-yapan-kiyamet-cihazi-foto-galerisi-1752501.htm). Mersin'deki kazıyı bir gizeme bürüdüler, yine de (çizelgede görüldüğü gibi) "bir kayıp kitap bulundu" demeleri manidar. Hürriyet gazetesinde 50 yıl öncesinden haber verdikleri kehanetleri(!) birbir gerçekleştiriyorlar. (http://www.gecmisgazete.com/haber/50-yil-sonraki-dunya-). Özellikle de bizim dua ile yağdıramadığımız yağmuru onlar makine ile yağdırıyor (https://youtu.be/k8E-1D5Qc3U). Çünkü tüm bunlar kehanet filan değildi, zaten ellerinde bulunan ve binyıllardır kullandıkları teknolojiler idi. Devasa güneş panellerinde test aşamasına geçildi. Sırada tufan var. Kıyamet sandığı (nuhun gemisi) inşa edildi (https://youtu.be/NvDTa0LxBiY). Elon Musk'a talimat verdiler, yeni dünyaya elitleri taşıyacak (sümer tabletlerindeki gibi) gök gemilerini bir an önce hazırla! (https://youtu.be/1sJlFzUQVmY) Testler tamamlanınca gemiler hazır olacak ve insanlık, onlar borularını öttürdüğünde ve istila başladığında sadece bakakalacak. Tıpkı bin yıllar öncesinde olan sahnelerin aynısını yaşayacaksınız. Bunlar tesadüf değil. Onların değişmez kanunu/sünnetidir bu (https://youtu.be/JXCI8vJlV8w).

33.62 Daha önce gelip geçenler hakkında da Allah'ın (O'nun) kanunu böyledir. Allah'ın (O'nun) kanununda asla değişme bulamazsın.

Uyduruk dinleri ile sizleri böldüler, gücünüzü kırdılar. Gerçek dünyada hayali tanrılar, ruhlar, cinler, cennetler ve cehennemler yaratıp sizi bu gerçek dünyadan soyutladılar. Sizi, doğruyu ve yanlışı sorgulayamayacak robotlar haline getirdiler. Allah diye taptıklarınızın Allah olmadığını (sizleri korku dinleri ile nasıl uyutup korkuttuklarını) anlayacaksınız ama iş işten geçmiş olacak. Uyanacaksınız ama çok geç olacak. Genetik miras sayesinde sonraki hayatta benim gibi birileri uyanıp neslinizi uyaracak (tıpkı öncekilerin yaptığı gibi) ama sözüne itibar edilene kadar iş işten geçmiş olacak (bu hep böyle olmuştu/böyle olacak).

O hayali tanrınız daha önce de olduğu gibi size yine yardım etmeyecek. Çünkü böyle bir tanrı yok, hiç olmadı. Çünkü bu kıyametleri yapanlar "o hayali tanrıları yaratanlardı". İnsanlığı o tanrılara taptıran, din/kitap/siyaset ile beyinlerini uyuşturup tek çatı altında toplayarak, kendilerine köle yaptıran, zorba insan kasaplarıydı. Allah diye onların sistemine/ölümlü tanrılarına taptınız. O'nun güneşini ve ışığını yaşatmaya çalışanlar (gizli yahudi örgütleri), filmin çekimlerini tamamlamak ve filmi sahneye koymak üzereler ancak bunların filminde hiçbir zaman iyiler kazanmamıştır ve dünya döndükçe de kazanamayacaklardır. Çünkü GÜÇ hâla onların ellerinde. Sizler ve çocuklarınız maalesef "seçilmişler" değilsiniz. Sizler ekinsiniz. Onlar başaklarını alıp oraklarını hazırladılar ve elitlerini çoktan seçtiler bile.

Vahiy 7/4 Mühürlenmiş olanların sayısını işittim. İsrailoğulları’nın bütün oymaklarından 144 000 kişi mühürlenmişti.

Vahiy 14/14-16 Sonra beyaz bir bulut gördüm. Bulutun üzerinde “insanoğluna benzer biri” oturuyordu. Başında altın bir taç, elinde keskin bir orak vardı. Tapınaktan çıkan başka bir melek bulutun üzerinde oturana yüksek sesle bağırdı: “Orağını uzat ve biç! Biçme saati geldi. Çünkü yerin ekini olgunlaşmış bulunuyor.” Bulutun üzerinde oturan, orağını yerin üzerine salladı, yerin ekini biçildi.

Asrın kurtarılmaya layık olanları : "piramidin içinden bakan gözlerin sahipleri yani sizin uğruna saç baş yolduğunuz idolleriniz ve onları yaratan patronları (zenginler) ile bu sisteme hizmet eden zeki din ve bilim adamlarıdır". TANRILARINI/SİSTEMLERİNİ PARALARININ üzerine bile kazıdılar. Sizler, (mağara yada kayalara kazınanları göremediğiniz gibi) gözlerinizin önünde duran sembolleri bile görmek istemediniz. Oysa ki onların şifreleri hep bunun gibi sembollerdi. Sizler; "Bunlar hep komplo" diyerek alay ettiniz ve de egonuzu tatmin ettiniz. Yeni hayatta, yeni beyinleri bu tanrılar ile uyutacaklar ve yine bu tanrılar ile hasat yapacaklar. Enkarne olan bedenleriniz yüzünden her hasatta hasat edilen, yine sizler olacaksınız.

Yılan spiralini gösterdi (https://youtu.be/Ra7FMnpWMhY). Sizi uyardı (http://www.everythingselectric.com/forum/index.php?topic=418.0). İşaretleri gördünüz ve benim uyarımı da aldınız ama boşverrrrin! "Bunlar hep komplo" ... (ercan aldan)
3 Oca 2019 19:47

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

(Yorumlarınız admin onayından sonra yayınlanacaktır!)

En çok okunan