test

👇 αklını özgür вırαk / çєmвєrín dışınα çık! 👉

07/01/2019

MISIR KUTSALI GÜNEŞ Mİ, AY MI?

 

MISIR KUTSALI GÜNEŞ Mİ, AY MI?

Mısır tarihi ile ilgili yanıldığımız nokta şu olabilir, tepede olan güneş değil aydır. Ayın altında yılan başı var. Ay ve yılan kadının simgesidir. Güneş ise erkeğin simgesidir. Mısır tanrılarının güneş ile bağdaştırılması, erkek egemen bir toplum olduğunu göstermek için olabilir.

Eğer güneş zannettiğimiz aydan dağılan ışık, gerçek anlamıyla tasvir edilmişse bu; ayın bir tür kablosuz elektrik yaydığını ve Mısır'ın da bundan yararlandığını gösterir. Nitekim alttaki sütunların/meşalelerin bu kablosuz enerji ile aydınlandığı görülmektedir. Bu doğruysa Ay, Piramit ve Sfenks üçlüsü ile bir çeşit kombinasyon oluşturup aydaki enerjiyi çekip kullanıyor olabilirler ve burada piramit yada sfenks bir regülatör görevi görüyor olabilir.

Eğer sembolik anlamda tasvir edilmişse bu; annenin merhametinin, şefkatinin ve egemenliğinin herkesin üzerine yayıldığını gösterir (Firavunların ensest ilişki yaşadıkları ve yahudilerin de anacıl olmaları buna kanıt sayılabilir).

Eğer birinci ihtimal doğruysa Antik Mısır'da kablosuz elektriğin kullanıldığı %100 ispatlanmış olur.

Eğer ikinci ihtimal doğruysa, Antik Mısır'da erkek/güneş egemen bir hiyerarşi değil kadın/ay (yılan) egemen kraliçelerin yönettiği bir hiyerarşinin olduğu ortaya çıkar -ki bu da, tüm tarihin bize kasıtlı olarak yanlış aktarıldığını ve tüm bilgilerin yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini gösterir.

/ercan aldan/
7 Oca 2019 21:08

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

(Yorumlarınız admin onayından sonra yayınlanacaktır!)

En çok okunan